Pages

awak follow saya, saya akan follow awak balik :)

nuffnang sini

Bertukar!

yeeehoooooo~ *menjerit sakan heee. wah wah wahhh! actually aku tengah teruja semacam ni, rasanya malam ni confirm aku tidur senyum sampai ke telingalaahhh nampaknya. hihihi. sebenarnya aku dah lama dah berniat nak tukar background blog aku ni. yela, mana tak nya, dah bertahun aku pakai background kesayangan handmade aku ni, now i think its the right time to make a change. right?

yang ni background handmade aku yang dah aku guna since 2011 tak pernah tukar,
lama kan?
nampak tak aku ni jenis yang setia, haha
kwangkwangkwangg


yang ni pula background baru yang freshieee handmade aku,
wanna to launch it todayy.
yeepieee :)
suka suka suka!
i very very very like it! love it!
aku tak kesah if korang nak kata tak cantik or tak suka or whatever,
yang penting hati aku menyenanginya, menyukainya.
just wanna feel free share in my own blog :)

3 comments:

  1. hi..cantik ape background blog awk ni..i like it...hehe

    ReplyDelete
  2. hihihihi yeke cantik?
    warrlahh :)
    thankyou thankyou.

    ReplyDelete