Pages

awak follow saya, saya akan follow awak balik :)

nuffnang sini

Cousin ohh Cousin

okay geng, harini kita pegi melawat ke beberapa tempat.
HAHA
haritu cousin aku datang tidur rumah aku. apek tu. korang kenal? tipu la kalau tak kenal. huhuhu kalau korang semua ta kenal pun tak apa, sebabnya dia memang bukan terkenal pun haha =p

cubaan meramal masa depan menggunakan bulan yang tak berapa nak betul kesahihannya
hahaha layan jela perangai cousin cousin aku ni bila dah berjumpa.
jalan jalan cari makan
tetiba cousin aku yang sorang ni mengidam nak pegi fun fair. huhu aku pun bawa la dorang pegi melawat funfair yang kebetulan ada dekat kawasan rumah aku tuu.
bila malam, funfair time!! 
hee
senyum senyum snap gambar =)
ni pula masa kitaorang 2 keluarga pegi mandi manda dekat Wet World, 
kat situ ada hot spa. besssttt !


bear ni nama dia babypink.
tepat pukul 12 tgh malam tu..
aku dapat babypink ni masa menang main bingo dekat funfair tuu.
huhu besar tak?
and now dengan kehadiran babypink, mereka sudah jadi berempat =)
saya sayang semuanya<3
takmo gaduh gaduh tau. kawan baik baik ye sayang. hehe


nanti kita jumpa lagi eh wahai cousin cousin aku..
jaga diri korang.
peaceeee =)

2 comments:

  1. bestnye lepak ngan kazen,dya ssh btol nak kua ngan kazen sndri.dorg sume bz.heh

    ReplyDelete