Pages

awak follow saya, saya akan follow awak balik :)

nuffnang sini

Teringat | Baskin Robbins Ice Cream


waahhh, rasa macam laparrr pula bila buka lappy belek belek gambar, ternampak pula gambar ni.
tetiba aku rasa macam ,
HA-HA-HA

besar aku gelak. sambung lagi, hahahaha
sebab apa?
sebab aku teringat satu insiden yang berlaku semasa aku sedang menikmati dengan penuh nikmat ice cream Baskin Robbins ni. 
imbau kenangan lepas, 
weheee~ 
tengah aku syiok syiok makan ice cream Baskin Robbins ni tak ingat dunia, tak pandang orang sekeliling dengan penuh rakusnya aku makan serta diikuti comot di pipi, boleh pulak tertumpah. adoooiii, potong feeling betul lah. lepastu nak dijadikan cerita, boleh pulak penutup botol air aku hilang time tu. kelam kabut laa aku dibuatnya. hahaha. maluuuunyaaaa aku time tu tak dapat digambarkan. serious malu gila wehh! hahahaa
by the way, thanks for this sweetiess memories during i eating this sweet Baskin Robbins ice cream. love yaa.

2 comments:

  1. nyum3.tgh diet xleh tgk lama lama.

    ReplyDelete
  2. ummm... dapnyer dapnyerr!

    ReplyDelete